Flamenko deju izrāde /FIESTA. Ēd, lūdzies un mīli/

Flamenko deju izrāde „FIESTA: ēd, lūdzies un mīli” („FIESTA: valgyk, melskis ir mylėk”) – dzīves fiesta, kurā tu pats izvēlies kad un kā tev būt laimīgam. Izrādes trīs daļas stāsta par to, ka citi tev var ieteikt ko ēst un kam ticēt, taču ko un kā mīlēt – nosaki tikai tu pats.


Patiesa dzīves svinēšana neslēpjas pompozu cilvēku, glāžu un dakšiņu vidē, bet tā atklājas brīžos, kad tu pats sevī rodi iekšējo spēku un mieru ēst, lūgties un mīlēt.
Flamenko deju teātris „Sandra Domingo”, kas bieži viesojas ar viesizrādēm ārzemēs un uzstājas Lietuvā, aicina kopīgi dalīties dzīvespriekā un iedvesmā. Izrādē skatītājus gaida iespaidīga horeogrāfija, sapņaina mūzika, harismātisku flamenko dejotāju grupa un ekskluzīva dizaina oriģināli spāņu kostīmi.

Izrādes horeogrāfe un soliste, Sandra Domingo, ir izteiksmīga un enerģiska profesionāla flamenko dejotāja, „Flamenko dejas teātra „Sandra Domingo”” dibinātāja. Lietuviešu izcelsmes izpildītāja Spānijas deju institūtā „Alicia Alonso” 2012. gadā aizstāvēja un ieguva skatuves mākslas maģistra grādu, kā arī studēja pasaulslavenā flamenko mākslas un dejas skolā „Amor de Dios” (Madride, Spānija)), pie tādiem pazīstamiem flamenko dejas virtuoziem un prēmiju laureātiem kā: Maria Juncal, Joaquin Grilo, La Lupi, Carmen La Talegona, Alfonso Losa, Concha Jareno, David Paniagua, Olga Pericet, El Guito, Pepa Molina, Belen Fernandez, La Tati u. c. 2012. gada Madrides teātrī kopā ar kolēģiem iestudēja eksperimentālu dejas izrādi „J. S. Bahs: Goldberga variācijas” („J. S. Bachas: Goldbergo variacijos”), vienā no Lietuvas augtākās izglītības iestādēm mācīja aktierspēles un skatuves mākslas noslēpumus.

Izrādes ilgums – 1 stunda.
Vairāk jaunumu par mums Facebook: https://www.facebook.com/Flamenko-%C5%A1okio-teatras-Sandra-Domingo-712281602218711/?ref=bookmarks
Interneta mājas lapa: www.flamenkosokioteatras.lt

 
Nav gaidāmo pasākumu