MUĻĶE SIRDS / jautra dziesmu spēle

MUĻĶE SIRDS pēdējo reizi būs skatāma Liepājā

 Voldemāra Šoriņa radītā vērienīgā un dzīvespriecīgā dziesmu spēle „MUĻĶE SIRDS” pēdējo reizi būs skatāma Lieldienu brīvdienās 15. aprīlī Liepājas OC Rožu zālē, tādejādi noslēdzot Muzikālā teātra 7 ziemas sezonu.

 Romantiskais mīlas stāsts ar dziesmām un dejām, kuru izdzīvo populārie aktieri Zigurds Neimanis, Zane Jančevska, Zane Burnicka, tautā iemīļotie dziedātāji Antra Stafecka, Dainis Skutelis, Andris Daņiļenko, Līga Robežniece, akordeonists un komponists Valdis Zilveris, komiķe Jolanda Suvorova, popgrupa „Tirkizband” un deju grupa Alberta Kivlenieka vadībā, aizrauj ikviena vecuma skatītāju.

 Dziesmu spēlē tiek izmantoti iepriekš iefilmēti materiāli, kas papildina un padara spraigāku lugas sižetu. Videoekrāna klātbūtne ir novatorisks risinājums muzikālā teātra žanrā un skatītājam ļauj izbaudīt jaunas nianses, radot karstas vasaras dienas realitāti.

 Kā saka izrādes režisors un autors Voldemārs Šoriņš, „Pēdējās izrādes sajūtas vienmēr ir mazliet nostalģiskas, taču zinu, ar kādu prieku un azartu atkal visi dalībnieki uz skatuves ļausies karstajai, mazliet uztraucošajai, bet ļoti laimīgajai savu tēlu dzīves dienai. Dienai, kad “muļķe sirds” patiesībā izrādīsies gudra, romantiska un mīloša.”

 Tautā labi zināmo dziesmu jaunās aranžijas veidojis Juris Kristons. Izrādes scenogrāfs Jānis Jansons,  kostīmu māksliniece Šeila, horeogrāfs Alberts Kivlenieks.

 Nedalītu publikas mīlestību dziesmu spēle MUĻĶE SIRDS saņēma jau pērnajā vasarā, kad skatītāji brīvdabas estrādēs to apliecināja stāvovācijās, aizrautīgi dzīvojot līdzi sižetam un arī dziedot līdzi zināmās dziesmas.

 Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas „Biļešu paradīze” kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv.

 
Nav gaidāmo pasākumu