Jūrmalas festivāls. Londonas gospeļu koris.

 

Piedalās: Londonas gospeļu koris (London Community Gospel Choir)

Londonas gospeļkoris ir viens no pieprasītākajiem koriem pasaulē, uzskatāms par vadošo gospeļkori Eiropā. Kolektīvs regulāri uzstājas uz nozīmīgākajām Apvienotās Karalistes skatuvēm, kā Vemblija stadions, Karaliskā Alberta zāle, un ir biežs viesis leģendārajā Glastonberijas festivālā. Koris uzstājies kopā ar Kailiju Minogu, Tīnu Tērneri, Madonnu, Džeimsu Braunu, Džordžu Maiklu, pat seru Pola Makartniju, Stingu, Eltonu Džonu, Depeche Mode un citiem slaveniem māksliniekiem. Koris piedalījies daudzu televīzijas, radio programmu ierakstos un ieskaņojis Volta Disneja studijas pilnmetrāžas multfilmu “Karalis Lauva”.

Londonas Municipalitātes gospeļkoris dibināts 1982. gadā, savā vairāk nekā 30 gadu ilgajā darbībā tas kļuvis nācijas iemīļotāko kori.

 “Ievietot LCGC kādā noteiktā mūzikas veida plauktiņā ir neiespējami. Viņi ir ļoti mainīgi, spējīgi piemēroties, viņi rada dinamisku skaņu, bagātu harmoniju gan pilnā sastāvā, gan mazā grupā. LCGC ir pazīstami ar saviem ātra tempa gospeļdziedājumiem, svinga ritmiem, rhythm&blues, tradicionāliem un soul stilā veidotiem aranžējumiem, kā arī ar dzīvīgi pievilcīgu horeogrāfiju uzstāšanās laikā,” tā par sevi saka pats koris.

 
No upcoming events