MUĻĶE SIRDS / jautra dziesmu spēle

Vasarā nedalītu publikas mīlestību saņēmusi dziesmu spēle MUĻĶE SIRDS, ko skatītāji apliecinājuši, gan čakli apmeklējot izrādes, gan pacietīgi vērojot tās, spītējot lietus gāzēm. Sevi attaisnojusi arī iespaidīgā skatuves uzbūve ar trim videoekrāniem, savukārt dziedātāju, aktieru, mūziķu un dejotāju trupa tā „saspēlējušies”, ka pat nevēlas domāt par šķiršanos.

"Jā, stāsts par „Muļķa sirdi” nebeidzas,” smaida producents Aigars Dinsbergs. „Uzklausot gan trupas, gan skatītāju ilggadīgos aicinājumus, šogad esam raduši iespēju uzvest izrādi pilnā apjomā arī uz lielākajām Latvijas kultūras namu skatuvēm.” Pirmo reizi šādā dziesmu spēlē tiek izmantoti iepriekš iefilmēti materiāli, kas papildina un padara spraigāku lugas sižetu, un videoekrāna klātbūtne ļauj samazināt dekorāciju apjomu, lai uzvedums varētu notikt arī iekštelpās”.

Krāsainā sižeta virpulī uz skatuves tiekas dziedātāji Antra Stafecka, Dainis Skutelis, Andris Daņiļenko, Līga Robežniece, aktieri Zigurds Neimanis, Zane Jančevska, Zane Burnicka, akordeonists un komponists Valdis Zilveris un komiķe Jolanda Suvorova. Popgrupas „Tirkizband” dalībnieki ne tikai dzied, bet arī kopā ar aktieriem un dejotāju grupu horeogrāfa Alberta Kivlenieka vadībā izdzīvo sižeta mīlas līkločus. Tautā labi zināmo dziesmu jaunās aranžijas veidojis Juris Kristons. Izrādes scenogrāfs Jānis Jansons, kostīmu māksliniece Šeila.

Ziemas un pavasara sezonā izrādes būs skatāmas Aizkraukles kultūras namā (27.01), Latgales vēstniecībā Gors (28.01), Ventspilī, teātra namā Jūras Vārti (04.02), Kalnu kultūras namā Nīgrandē (05.02), Salacgrīvas kultūras namā (09.03), Liepājas OC Rožu zālē (15.04).

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas „Biļešu paradīze” kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv, kā arī viesizrāžu norises vietās.

Muzikālā teātra 7 iepriekšējo vienpadsmit sezonu vasaras brīvdabas izrādes kopā pulcējušas jau vairāk nekā 350 tūkstošus skatītāju, padarot Muzikālo teātri 7 par nepārspētu līderi brīvdabas iestudējumu žanrā.

 
No upcoming events